Vacature Support medewerker

Wil jij onderdeel zijn van een jong, energiek team? Ben je behulpzaam, heb je kennis van ICT en ben je communicatief sterk? Florinet is op zoek naar een Support Medewerker! Florinet zorgt met vier man sterk voor een passend ERP systeem voor meer dan 100 klanten in de sierteeltsector. Wij weten wat er speelt op de vloer en weten ons aanbod daar naadloos bij aan te sluiten.

Wat ga je doen?

Als Support Medewerker word jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen. Jij helpt hen op weg en vertaalt hun wensen naar interne acties. Onze klanten werken in de sierteeltsector en hebben diverse affiniteit met ICT systemen. Dat maakt de vragen van klanten ook zeer divers. Naast je dagelijkse support, werk je mee aan interessante implementatie projecten.

Wat zoeken wij in een Support Medewerker?

We zijn ervan overtuigd dat je met een goede instelling en leergierige aard ons team kunt versterken. Ben jij oplossingsgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan. Het zou daarnaast fijn zijn als je beschikt over onderstaande punten:

        Je hebt HBO werk- en denkniveau

        Je hebt kennis van ERP-systemen

        Je hebt affiniteit met de sierteeltsector

        Ervaring in een software support rol is een pré

Wat biedt Florinet jou?

Florinet is een jong, innovatief bedrijf met ambities om verder te groeien. Jij hebt de kans om mee te groeien! Wij begeleiden je intensief om je Florinet helemaal eigen te maken. Je hebt nauw contact met collega’s, waarmee je kunt sparren over de inhoud. In jouw rol krijg jij vrijheid en verantwoordelijkheid.

Sollicitatieprocedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marien Kuijntjes via +31 (0)6 21 43 96 34.  Een mail met motivatie en CV kun je aan hem richten via marien@florinet.nl