Vacature Software Engineer

Ben jij een full stack developer die onze applicaties en features van A tot Z verder ontwikkelt? Maak jij het voor de sierteeltsector mogelijk om dagelijks efficiënt en datagericht aan de slag te gaan? Florinet is op zoek naar een Software Engineer! Binnen Florinet werk je samen met aan een webbased ERP systeem voor de sierteeltsector. 

Wat ga je doen?

Als Software Engineer ga jij de functionaliteiten van Florinet verder ontwerpen en ontwikkelen. Je doet dit samen met jonge, hoog opgeleide collega’s met kennis van IT én de sierteeltsector. Florinet wil weten wat er op de werkvloer speelt en daarop naadloos aansluiten. Daarom werk je gezamenlijk met (en soms bij) de klant en/of software leverancier om software oplossingen te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het goed onderhouden van contacten met diverse (internationale) klanten. Uiteraard is het hierbij belangrijk om de tijdsplanning in de gaten te houden en de projectvoortgang te rapporteren.

Wat zoeken wij in een Software Engineer?

Heb jij passende kennis opgedaan en beschik je over analytisch denkvermogen? We zijn op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die ons team versterkt. In deze functie vragen we flexibiliteit qua werkzaamheden en werktijden. De functie eist concreet:

       HBO werk- en denkniveau

       Een opleiding in / gerelateerd aan Informatica

       Kennis van de programmeertalen PHP en Javascript

       Kennis van de frameworks Laravel en VueJS

       Kennis van DevOps, Agile software development en Linux is een pre

Wat biedt Florinet jou?

Florinet is een jong, innovatief bedrijf met ambities om verder te groeien. Jij hebt de kans om mee te groeien! Wij begeleiden je intensief om je Florinet helemaal eigen te maken. Je hebt nauw contact met collega’s, waarmee je kunt sparren over de inhoud. In jouw rol krijg jij vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij per direct beschikbaar? Dan verwelkomen we je direct in ons team.

Sollicitatieprocedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sjoerd Brandsma (CTO) via +31 (0)6 30 36 58 04. Een mail met motivatie en CV kun je richten aan Marien Kuijntjes (CEO) via marien@florinet.nl