Vacature implementatie specialist

Maak jij graag deel uit van een innovatief bedrijf met impact op de sierteelt? Weet jij wat er speelt op de vloer bij kopers en kwekers, heb je kennis van ICT en ben je communicatief sterk? Florinet is op zoek naar een Implementatie Specialist. Florinet zorgt met een jong en energiek team voor een passend ERP systeem in de sierteeltsector. Wij weten wat er speelt op de vloer en weten ons aanbod daar naadloos bij aan te sluiten. 

 

Wat ga je doen?

Als Implementatie Specialist word jij het aanspreekpunt voor nieuwe klanten tijdens het implementatie traject. Jij helpt hen op weg en vertaalt de gerealiseerde software naar de praktijk. Onze klanten werken in de sierteeltsector en hebben diverse affiniteit met ICT systemen. Dat maakt de uitdaging bij elk traject weer anders. 

 

Wat zoeken wij in een Implementatie Specialist?

We zijn ervan overtuigd dat je met een goede instelling en leergierige aard ons team kunt versterken. Ben jij een man van de praktijk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan. Het zou daarnaast fijn zijn als je beschikt over onderstaande punten:

– Je hebt kennis van en ervaring met bedrijfsprocessen bij kwekers en kopers

– Je hebt kennis van ERP-systemen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau

– Ervaring in een vergalijkbare rol is een pré

Wat biedt Florinet jou?

Florinet is een jong, innovatief bedrijf met ambities om verder te groeien. Jij hebt de kans om mee te groeien! Wij begeleiden je intensief om je Florinet helemaal eigen te maken. Je hebt nauw contact met collega’s, waarmee je kunt sparren over de inhoud. In jouw rol krijg jij vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Sollicitatieprocedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marien Kuijntjes via +31 (0)6 21 43 96 34 Een mail met motivatie en CV kun je aan hem richten via marien@florinet.nl