Ervaringen

Alle orders van onze acht kwekerijen komen samen binnen Florinet. We hebben nu één platform waar we heel gericht ons product aanbieden bij klanten. Ideaal want zo is er ook één overzicht en kunnen we datagericht aan de slag! We hebben samen onze schouders eronder gezet om Florinet zo in te richten dat het helemaal past bij de gerbera. Florinet schakelt snel. Daarnaast merk je dat er kennis van de sector aanwezig is bij Florinet. Hierdoor worden vraagstukken altijd praktisch gemaakt en gebruiksvriendelijk ingericht. Terecht dat het wordt gezien als hét platform voor gerbera’s.​

Lianne van Londen - Summit Gerbera's
Florinet zorgt dat onze 9 locaties met 45 hectare chrysantenteelt perfect als 1 coöperatie kunnen werken. We verkopen nagenoeg al onze bloemen op voorrand. Met Florinet hebben we nu direct inzicht in ons totaalaanbod per periode en zetten we de order uit bij de diverse kwekers. Onze kwekers betalen we de hoeveelheid bloemen die door hen afgeleverd is. Alle gemaakte orders exporteren we naar het verrekensysteem, die automatisch een factuur genereert en stuurt naar desbetreffende personen. We zijn zo minder foutgevoelig en efficiënter!
Arné Kreling
Coöperatie Kreling Chrysanten
Florinet zetten we in voor onze Verkoop, Webshop en Logistiek, maar ook voor de afhandeling van transacties met RFH en Floriday. Ook onze productieplanning QMS is gekoppeld met Florinet. Florinet heeft gezorgd voor een eenduidige werkwijze binnen Zentoo en de teeltlocaties, die we in samenspraak nog steeds dagelijks verbeteren. Het voordeel van Florinet is dat zij nieuw zijn in de sector en dus geen legacy hebben, uit het verleden. Hierdoor kunnen we overal fris tegen aan kijken en samen het gewenste systeem bouwen.
Arjan van der Voort
Zentoo
Florinet creëert zoveel overzicht en daarmee rust in ons bedrijf. Van hieruit kunnen we het serviceniveau naar onze klanten naar een hoger level brengen! Onze potplanten leveren we volledig verkoopklaar, indien gewenst met juiste EAN codes, talen, retailprijs, toegevoegde waarde en zelfs klantspecifieke verpakkingen ontworpen voor de klant behoren tot de mogelijkheden. Florinet moet realtime de beschikbaarheid van het product tonen aan ons verkoopteam. Zo kunnen we de order volgens afspraak leveren. Het hele bedrijf profiteert ervan. We weten wat ons te doen staat en stemmen het proces goed op elkaar af.
Arjan Kolbach
Star Roses

Onze klanten

Dagelijks vinden miljoenen bloemen hun weg via Florinet. Florinet is uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van diverse sierteeltbedrijven. Van zowel bloemen als planten. Van kwekerij tot exporteur.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Vraag onderstaand snel en eenvoudig een demo aan of bel!